Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ünnepélyes átadás és családi nap

A TÉR_KÖZ Pályázatnak, valamint a fővárosi és helyi önkormányzatnak köszönhetően átadásra került a Lakatos lakótelepen két új közösségi tér, megújult közterület a központi agora és az emlékpark. Ennek örömére 2014. október 4-ére az egyesület családi napot szervezett.

A délelőtti megnyitó során fellépett a Szivárvány Óvoda, illetve a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskola több csoportja is. Az 50 éves lakótelepen megvalósult parkfejlesztést Ughy Attila polgármester adta át az egybegyűlteknek. A megnyitó díszvendégei Brenner János családja, ifj. Brenner János és Brennerné Becker Zsuzsanna voltak.

Az emlékparkban megvalósult retró sakkasztalokat Orgován Sándor nemzetközi sakkmester vezetésével próbálhatták ki az érdeklődők, a legügyesebbek a Nemzeti Táncszínház felajánlásával jegyet nyerhettek a Botafogó táncegyüttes Sakk címú előadására.

A délutáni programok a XVIII. kerület első közösségi kertjének, a Lőrinci Kertelőnek a környezetében folytatódtak, itt a gyerekeké, a családé volt a főszerep, miközben egy jóízű gulyás készült a bográcsban.

Reméljük mindenki jól érezte magát.

Kapcsolódó hírek:

 

A mappában található képek előnézete 2014.10. Agora Fest