Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mind a 35 parcella művelés alatt

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi kertek végre kerületünket is elérték augusztus elején, hiszen átadásra került a Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata közös támogatásával a Lakatos lakótelepen a kerület első közösségi kertje a Lőrinci Kertelő.

Mára elmondhatjuk, hogy az átadás után 15 nappal az utolsó parcellának is megvan a bérlője, így valennyi parcellán elindult (elindulhat) a növények termesztése, a közös gazdálkodás. Ezúton is kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést a kertben. Reméljük a közösségi élet fejlődése sok jó programot hoz a lakótelepen élőknek.

Aki esetleg lemaradt ne keseredjen el, mert tervezzük a folytatást! A helyszín még egyeztetés alatt áll, illetve a megvalósításhoz szükséges pénzt is elő kell teremteni, de már most várjuk az előzetes érdeklődést, jelentkezést, hiszen a megvalósítás csak megfelelő támogatottság esetén lehet sikeres. Aki tehát szeretne még parcellát egy a Lakatos lakótelepen megvalósuló kertben, jelentkezzen az agoraegyesulet@gmail.com email címen. Köszönjük.